Tule meille töihin! Meillä pääset työllistymään kiinteistöalan monipuolisiin tehtäviin. Pidämme henkilöstöstämme huolta monin eri tavoin. Panostamme nykyaikaisiin työskentelytapoihin ja työkaluihin, jotta sinun olisi kiva tehdä töitä ja keskittyä olennaiseen. Meillä on oma Akatemia, joka pitää huolta osaamisesi ajantasaisuudesta ja jatkuvasta kehittymisestä, et joudu oppimaan yksin. Sinuun luotetaan ja saat tehdä työtäsi itsenäisesti. Mikä parasta, saat yli 80 Istolaista työkaveriksesi, ja meillä on oikeasti kivaa yhdessä. Panostamme työmme laatuun ja haluamme tulla tunnetuksi alan parhaasta palvelusta.

Työtehtävät

Asunto-osakeyhtiöiden kokonaisvaltaista isännöintiä vuosikellon mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä taloyhtiöiden hallituksien kanssa ja huolehdit asiakkaidemme tärkeimmästä omaisuudesta – kodista. Pääset mm. huolehtimaan taloyhtiön sopimuksien hallinnasta ja talouden suunnittelusta. Valmistelet asiat valmiiksi päätöksen tekoa varten, sekä huolehdit toimeenpanosta hyvän isännöintitavan mukaisesti.

Haemme isännöitsijää, jolla on jo kokemusta isännöitsijänä toimimisesta. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, ja lisäksi sinulla on alan ammattitutkinto. Arvostamme kiinteistöalan sekä kirjanpidon tuntemusta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Tehtävässä on eduksi palveluhenkisyys, järjestelmällisyys sekä paineensietokyky.

Isännöitsijän työhön kuuluvat myös iltakokoukset.

Tarjoamme sinulle

Kasvavassa yrityksessä tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä henkilöstöetuina mm. e-passin. Esihenkilön tuen sekä mahtavat työkaverit.

Työn aloitus: sopivan henkilön löydettyä

Kesto: vakituinen

Sijainti: Lappeenranta – Imatra

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Munnukka p. +358 10 231 0636

Kerro meille miksi meidän pitäisi palkata sinut ja laita hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen rekryisto.fi