Avoimet työpaikat

Haemme isännöitsijää

ISTO laajentaa toimintaansa Varkauteen, jonne haemme ISÄNNÖITSIJÄÄ.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallinnollisen isännöitsijän tehtävät. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme ja arvojemme mukaisen aktiivisen, ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen palvelun. Eduksi katsotaan, mikäli Sinulla on vahva kokemus isännöinnistä, tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä isännöintialan tutkinto.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen ammattilaisten keskuudessa, kilpailukykyiset ansiot, mahdollisuuden ammattitaitoa ylläpitävään koulutukseen sekä yhtiömme kattavat henkilöstöedut. Perehdytämme Sinut tehtäviisi.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa ISTO Itä-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Jarno Matikainen, jarno.matikainen@isto.fi, p. 010 2310 621.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 16.9.2019 sähköpostitse jarno.matikainen@isto.fi

Isännöintitoimisto ISTO tuottaa Etelä-, Keski- ja Itä-Suomessa asiakkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöjohtamisen palveluita kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Perustamme toimintamme avoimeen vuorovaikutukseen niin asiakasyhtiöiden, yhteistyökumppaneiden kuin oman henkilöstön kesken. Laadukas ja säännöllinen täydennyskoulutus ja sitä kautta ammattitaitoinen henkilökunta ovat toimintamme perusta. ISTO GROUP Oy perustettiin vuonna 2003 ja nykyisin palveluksessamme on yli 40 isännöintialan ammattilaista.

ISTO

ISTO Itä-Suomi Oy

0864416-9

ISTO Etelä-Karjala Oy

0826511-8

ISTO Etelä-Suomi Oy

2830044-3

ISTO Group Oy

2157160-3