Toni Markén

Työntekijäesittelyssä Toni Markén

Tällä kertaa tutustuaan tarkemmin Järvenpään toimistollamme työskentelevän Toni Markénin tarinaan.

Isännöintialalle siirrytään usein muista ammateista. Onkin yksi ammatti mikä toimii erityisen hyvänä pohjana isännöintityölle – nimittäin asiakaspalveluammatti.

Tätä taustaa Tonilla on runsaasti. Hänellä on koulutus ja pitkä kokemus ravintola-alalta monista eri tehtävistä ja onpa hän ollut töissä Kämpissäkin, viiden tähden hotellissa.

Hyödyn aiemmasta alastaan on huomannut myös Toni itse: ”Asiakaspalvelukokemuksesta on ollut paljon hyötyä isännöintityössä. Osaa toimia erilaisten ihmisten kanssa ja myös ravintola-alalta tuttua paineensietokykyä, monen asian hallintaa samanaikaisesti sekä suunnitelmallisuutta, on päässyt hyödyntämään.”

Alan vaihtoa Toni oli miettinyt jo pidempään, mutta lopullinen päätös kypsyi koronan ja sen myötä, mitkä ovat olleet vaikutukset ravintola-alalle.

Kun Toni pohti uutta alaa itselleen, oli vaihtoehtoja lopulta kaksi. Isännöitsijä tai kaivinkoneen kuljettaja.

Siisti sisätyö vei voiton.

Kun uusi ala oli päätetty, Toni tuli Istoon harjoitteluun ja sitä kautta työhön vakituisesti.

Isännöinti- ja kiinteistöalasta Tonin sai kiinnostumaan alan monipuolisuus ja haastavuus: ”On mielenkiintoista kuinka erilaisia tilanteita saattaa päivittäin tulla eteen. Näiden tilanteiden ratkaiseminen on antoisaa ja asiakaspalveluammattilaiselle erilaiset kanssakäymiset sidosryhmien kanssa ovat mieluisia.”

Sama asia mikä kiinnosti, onkin sitten myös hieman yllättänyt: ”Olen yllättänyt kuinka vastuullista työ on ja kuinka mittava todellisuudessa isännöinnin toimenkuva onkaan.”

Istoon työpaikkana Toni on ollut tyytyväinen: ”Istossa on parasta mahtavat ja asiantuntevat työkaverit sekä työyhteisön tuki. Töitä on paljon ja minulla on vielä runsaaasti opittavaa, mutta olen tykännyt kovasti matkasta tähän asti.”

Jos sinua kiinnostaa harjoittelu tai työskentely meillä, niin kysy vaikka Tonilta hänen kokemuksiaan. 😊

Design By Digitaali
Design By Digitaali