Pepe Makkonen

Työntekijäesittelyssä Pepe Makkonen

Miten mielenkiintoisia uratarinoita ihmisillä onkaan. Pepe haaveili urasta viulunsoiton opettajana, mutta hänestä tulikin kiinteistöalan ammattilainen.

Kiinteistöpäällikkömme Pepe Makkonen on ollut alalla jo vuodesta 1983, tänä vuonna tulee siis täyteen 40 vuotta kiinteistöalalla. Se on pitkä aika, johon mahtuu monenlaista työnkuvaa niin huoltoyhtiöissä kuin isännöintitoimistoissa.

Vaihtoehtoja ja urahaaveita oli aikanaan monenlaisia, mutta eräänä päivänä työskennellessään silloisen KOP:n kiinteistöosastolla kirjanpidossa Pepelle esitettiin, että sinusta lähdetään tekemään nyt isännöitsijää! Näin jäi lähtemättä pankinjohtajakoulutukseen, mikä olisi sillä hetkellä ollut myös vaihtoehtona.

Työ kiinteistöalalla jatkuu yhä.

Työnkuvat ja vastuut ovat vuosien varrella vaihtuneet, mutta eniten alalla on pitänyt se, että se on palveluammatti: ”Parasta tässä työssä on ihmiset ja sosiaalisuus.”

Istossa Pepe arvostaa erityisesti sitä, miten työt on esimerkiksi kirjanpidon osalta organisoitu siten, että jokaisella isännöitsijällä on nimetty kirjanpitäjä. Se helpottaa työtä suuresti. Työ on myöskin joustavaa ja luotetaan siihen, että työt tulee tehtyä.

Vaikka Pepestä ei tullutkaan viulunsoiton opettajaa, on musiikki pysynyt elämässä aina. Pepellä on oma yhtye/bändi The Roots Of Sentimentals ja hän on tehnyt myös keikkaa DJ:nä jo viidellä vuosikymmenellä! DJ-keikoilla musiikki soi aidoilta vinyyleiltä ja pääteemana 70- ja 80-luvun disco Varmasti erittäin hyvää vastapainoa työlle.

Design By Digitaali
Design By Digitaali