Niina Tuomainen

Harjoittelijasta taloushallintopäälliköksi.

Niina Tuomainen on työskennellyt Istolla jo 14 vuotta. Kaikki alkoi vuonna 2009, kun Istosta löytyi työharjoittelupaikka ja tämän jälkeen tutuksi onkin tullut lähes kaikki toimiston työt.

Niina on myös suorittanut isännöitsijän tutkinnon ja aikanaan ajattelikin töiden jatkuvan isännöitsijän roolissa, kunnes eteen tuli mielenkiintoinen mahdollisuus toimia taloushallintopäällikkönä.

Tämä pesti jatkuu edelleen ja Niinan tiimissä on jo 15 taloushallinnon ammattilaista.

Niinan mielestä asiakaspalvelu- ja asiantuntijatyö isännöintitoimistossa on mukavan monipuolista. Alan jatkuvaa kehittymistä on mielenkiintoista seurata ja koko ajan oppii jotain uutta.

–Ei ole kahta samanlaista päivää, se pitää mielen virkeänä eikä työssä pääse tylsistymään. Työ on myös merkityksellistä, kun autamme asiakkaitamme huolehtimaan yhdestä heidän tärkeimmästä omaisuudestaan, omasta kodistaan.

Istossa työskentelyssä on parasta rento ilmapiiri, mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin ja loistavat työkaverit. Työyhteisössä Niina keskittyy mahdollistamaan muiden onnistumista työssään.

–Kannustamalla muita onnistumaan ei voi menettää mitään, vaan voi ainoastaan saada mahdollisuuden onnistua itsekin siinä rinnalla.

Vastapainoa työlle järjestää Niinan kaksi koiraa ja erityisesti metsässä liikkuminen on kolmikon lempipuuhaa. Jos ei metsä kutsu, niin sitten oma pihamaa, puutarha ja kasvihuone.

Loppuun vielä fun fact: Niinan työsuhde vaihtui harjoittelusta työsuhteeseen aprillipäivänä, mutta koska tästä on jo 13 vuotta, voitaneen todeta, että se ei ollut aprillipila 😅

Design By Digitaali
Design By Digitaali