Marko Seppälä

Työntekijäesittelyssä Marko Seppälä

Marko on yksi yhdeksästä teknisestä asiantuntijastamme ja Istolainen vuoden 2021 alusta lähtien.

Työssään teknisenä asiantuntijana Marko auttaa asiakkaita ja sidosryhmiä remontointi- ja korjaushankkeiden projektinhallinnassa ja suunnittelussa sekä toimii valvojana.

Jokin rakennuksissa on vetänyt Markoa puoleensa, sillä työ on aina liittynyt niihin jotenkin. Ja kun kokemusta on takana yli 30 vuoden ajalta, siihen mahtuu monenlaista työnkuvaa maalarimestarin työstä uraan konsulttina ja yrittäjänä.

Ennen isännöintialalle siirtymistä ala oli tullut jo hyvin tutuksi ja siirtyminen tekniseksi asiantuntijaksi isännöintitoimistoon tuntuikin luontevalta: ”Ala itsessään on mielenkiintoinen ja vaihteleva, oikeastaan mitään negatiivista ei ole tullut vastaan.”

Kun Markolta kysytään, mikä Istossa on parasta, hän vastaa näin: ”Tuntuu kuin olisi kotiin tullut. Saa olla oma itsensä, työkaverit ovat auttavaisia ja todellinen tiimihenki ja yhteisöllisyys kumpuaa työyhteisössä. Arvostan sitä, että vaikka yritys kasvaa, otetaan työntekijät ja hyvinvointi huomioon. Joka päivä tunnen olevani osa Istoa.”

Selkeästi on löytynyt oma hyvä paikka työelämässä.

Kun Marko vaihtaa vapaalle, hän on todennäköisesti joko valmentamassa jalkapalloa, kilpailemassa dartsissa tai harrastamassa koiran kanssa. Toki välillä vaan otetaan ihan rennosti, eikä tehdä yhtään mitään.

Design By Digitaali
Design By Digitaali