Juhani Rissanen

Työntekijäesittelyssä Juhani Rissanen

Esittelyssä yksi isännöintialan konkari ja pitkäaikainen Istolainen – isännöitsijä ja ISTO Akatemian rehtori Juhani Rissanen.

30 vuotta on pitkä aika. Sen ja vähän ylikin Juhani on viihtynyt isännöintialalla. Oikeastaan lähes koko työura on mennyt isännöintialan eri tehtävissä.

Istossa Juhani on viihtynyt jo niin kauan, että tänä vuonna juhlitaan pyöreitä, kun täyteen tulee kymmenen vuotta.

Juhanilla on hieman erikoisempi työnkuva tai tarkemmin sanottuna hänellä on kaksi eri työnkuvaa Istossa. Noin puolet ajasta kuluu hallinnollisen isännöitsijän työtä tehden ja loput ajasta vie tehtävä ISTO Akatemian rehtorina.

Akatemian rehtorina Juhani ylläpitää yhteistyötä oppilaitosten kanssa, perehdyttää uusia työntekijöitä, kartoittaa nykyisten työntekijöiden koulutustarpeita, toimii itse kouluttajana sekä huolehtii ulkopuolisten kouluttajien hankkimisesta.

Yhdistelmä on ideaali. Pysyy hyvin kärryillä isännöitsijän arkisesta työstä, mutta saa myös toimia kouluttajana, mihin Juhanilla on aina ollut kiinnostusta ja motivaatiota.

Juhani kiitteleekin Istoa tämän mahdollistamisesta ja muutenkin joustavuudesta: ”Istossa viehättää vapaus suunnitella itse aikataulut ja tarvittaessa pystyy järjestämään vapaata arkenakin.”

Viime keväänä Juhani on vahvistanut omaa ammattitaitoaan entisestään. Vuonna 1994 hankitun ITS-tutkinnon (isännöitsijän koulutus ja tutkinto) lisäksi hänellä on nyt myös auktorisoidun isännöitsijän (ISA) pätevyys.

Juhani kokee isännöintialan todella monipuolisena: ”Mikäli haluaa kehittyä, aiheita löytyy lakiasioista aina rakentamiseen asti ja alalla voi työskennellä monissa eri työnkuvissa.”

 

 

Design By Digitaali
Design By Digitaali