Juha Kinnunen

Työntekijäesittelyssä Juha Kinnunen

Iston ensimmäinen palkattu työntekijä Juha Kinnunen ja Kyllä – hän on edelleen meillä töissä ja saanut ajan kuluessa jo yli 70 työkaveria.

Samalla kun Juha tuli Istoon, alkoi ura isännöitsijänä. Ennen sitä ehti vierähtää rakennusalalla 20 vuotta. Vaikka rakennukset olivat ennestään tuttuja, niin paljon on pitänyt opiskella: ”Onhan koko alakin kokenut totaalisen muutoksen mm. digitalisaation, sähköistymisen ja yhteiskunnasta tulevien säännöksien myötä.”

Juha pitää isännöitsijän työssä eniten sen monipuolisuudesta ja itsenäisyydestä. Kaikista parasta on kuitenkin mukavat asukkaat ja se kun yhteistyö sujuu.

Tärkeimmät ominaisuudet Juhan mielestä isännöitsijällä on positiivisuus, ystävällisyys, auttavaisuus ja paksunahkaisuus. Empatiakykyäkin tarvitaan.

Joskus on tietenkin vaikeitakin päiviä: ”Eniten kärsin siitä, että negatiivisuutta on välillä aika paljon, mutta siihen ei voi lähteä mukaan, vaan täytyy vastata positiivisesti. Positiivisuus ruokkii positiivisuutta.”

Juhalle ei ole tullut mieleen vaihtaa Istosta pois: ”Istossa työkaverit ovat mukavia ja henki on hyvä. Huumori kukkii, herjaa heitetään ja yhteistyö toimii. Jos jokin painaa mieltä, niin aina on voinut sanoa. Johtajat eivät ole johtajia, vaan työntekijöitä siinä missä me muutkin.”

Design By Digitaali
Design By Digitaali