Tule meille töihin!

Meillä voit työllistyä kiinteistöalan monipuolisiin tehtäviin. Etsitkö harjoittelupaikkaa, oletko alan vaihtaja, urasi alkuvaiheessa vai jo kokenut konkari?

Pidämme henkilöstöstämme huolta monin eri tavoin. Panostamme nykyaikaisiin työskentelytapoihin ja työkaluihin, jotta sinun olisi kiva tehdä töitä ja keskittyä olennaiseen. Meillä on oma Akatemia, joka pitää huolta osaamisesi ajantasaisuudesta ja jatkuvasta kehittymisestä, et joudu oppimaan yksin. Sinuun luotetaan ja saat tehdä työtäsi itsenäisesti. Mikä parasta, saat yli 70 Istolaista työkaveriksesi, ja meillä on oikeasti kivaa yhdessä. Panostamme työmme laatuun ja haluamme tulla tunnetuksi alan parhaasta palvelusta.  Haluatko olla mukana tarjoamassa erinomaista isännöintikokemusta asiakkaillemme?

 

Avoimet työpaikat

Tutustu meillä avoimena oleviin työ- ja harjoittelupaikkoihin tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus.

Työntekijätarinoita

Tutustu Istolaisten mielenkiintoisiin työntekijä- ja harjoittelijatarinoihin.

Niina Tuomainen

Harjoittelijasta taloushallintopäälliköksi. Niina Tuomainen on työskennellyt Istolla jo 14 vuotta. Kaikki alkoi vuonna 2009, kun Istosta löytyi työharjoittelupaikka ja tämän jälkeen tutuksi onkin…

Lue lisää

Taina Reinikainen

Työharjoittelun kautta isännöitsijäksi Istoon, tutustu isännöitsijämme Taina Reinikaisen tarinaan  Vielä muutama vuosi sitten Taina toimi lentoemäntänä Finnairilla eikä suunnitelmissa ollut tehdä muutoksia työelämässä….

Lue lisää

Tiitus Hopia

Työntekijäesittelyssä Tiitus Hopia Ensin syttyi kiinnostus taloyhtiömaailmaan ensimmäisen oman asunto-osakkeen oston yhteydessä ja tämän jälkeen sattuma vei töihin kiinteistösihteeriksi. Sillä tiellä Tiitus nyt…

Lue lisää

ISTO Akatemia

ISTO Akatemia huolehtii Istolaisten osaamisen ajantasaisuudesta ja kehittymisestä. Saat aina tukea uuden opetteluun.

Lue lisää ISTO Akatemiasta.

 

Yli 70 työkaveria
ympäri suomen

Isto toimii tällä hetkellä Itä-, Pohjois-, Kaakkois- ja Etelä-Suomessa.

Haluamme tulla tunnetuksi
alan parhaasta palvelusta

Työmme teemme huolellisesti, turvallisesti ja ammattitaidolla. Asiakkaillemme olemme juuri oikean kokoinen toimija; sopivan pieni ja riittävän suuri – samaan aikaan valtakunnallinen ja paikallinen.