Isännöintiä Kotkassa Hei kotkalainen taloyhtiöpäättäjä

Onko taloyhtiössäsi aika valita uusi isännöitsijä?

Anna meidän auttaa. Tehdään taloyhtiöllesi tilannekartoitus ja katsotaan minkälainen apu olisi taloyhtiöllenne paras ratkaisu. Tarjoamme isännöintiä Kotkassa ja palvelemme Kotkan seudun taloyhtiöitä vuosien kokemuksella. Meidät löydät Kotkasta osoitteesta Kirkkokatu 16 B 48100 Kotka.

Onko ISTO sinulle jo tuttu?

Olemme toimineet isännöintialalla vuodesta 2003. Tänä päivänä palvelemme Kotkassa ja muualla Suomessa taloyhtiöitä ja kiinteistöjä yli 70 isännöintialan ammattilaisen voimin. Meiltä taloyhtiösi saa palvelukseensa kokonaisen tiimin, ei vain yhtä isännöitsijää.

Panostamme läpinäkyvyyteen ja helppouteen. Tästä esimerkkinä ISTOnetti ja ISTOappi, josta hallitus voi muun muassa tarkastella taloyhtiön laskuja reaaliajassa ja asukas voi tehdä huoltopyynnön suoraan huoltoyhtiöön.

Olemme sen verran suuri, että pystymme panostamaan kehitykseen ja palveluidemme monipuolisuuteen, mutta kuitenkin samaan aikaan olemme pieni ja paikallinen ja panostamme henkilökohtaiseen palveluun. Kotka on meille tuttu jo usean vuoden ajalta.

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö, niin jutellaan taloyhtiönne tarpeista.

Tero Korjula
Isännöitsijä

+358 10 231 0619
tero.korjula@isto.fi

Petteri Munnukka
Isännöitsijä

+358 10 231 0636
petteri.munnukka@isto.fi

Minttu Makkonen
Asiakaspalvelupäällikkö

+358 10 411 8100
asiakaspalvelu@isto.fi

Olemme isännöinnin edelläkävijä

Isännöintitoimisto Isto tarjoaa isännöintipalveluita, kiinteistöjohtamista ja muita asiantuntijapalveluita.

Käytössämme on viimeisin osaaminen

Käytössämme on viimeisin osaaminen kaikilta kiinteistöhallinnan aloilta sekä työkalut, joita kehitämme jatkuvasti tuottaaksemme parempia ja monipuolisempia palveluja kiinteistönne parhaaksi.

Työmme teemme huolellisesti

Työmme teemme huolellisesti, turvallisesti ja ammattitaidolla. Haluamme tulla tunnetuksi alan parhaasta palvelusta. Asiakkaillemme olemme juuri oikean kokoinen toimija; sopivan pieni ja riittävän suuri – samaan aikaan valtakunnallinen ja paikallinen.

Isto toimii ympäri Suomen

Vuonna 2003 perustettu Isto toimii tällä hetkellä Itä-, Pohjois-, Kaakkois- ja Etelä-Suomessa. Kotkassa Isto on toiminut vuodesta 2020. Palveluksessamme on yli 70 isännöintialan ammattilaista.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Turvallisuus I Palveluhenkisyys I Uudistuminen

Ota yhteyttä

Design By Digitaali
Design By Digitaali