ISTOn joululahjoitus

ISTOn joululahjoitukset on tänä vuonna annettu Pelastakaa Lapset Ry:n, Invalidiliitto Ry:n sekä Savon Saukot Ry:n tukemiseen 

Pelastaa Lapset Ry joululahjoituksella ehkäistään lapsien syrjäytymistä. Eriarvoisuus on lisääntynyt Suomessa ja yhä useampaa lasta ja nuorta uhkaa syrjäytyminen. Joulukeräyksellä autetaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria kotimaassa. Tällä avulla Pelastakaa Lapset tukee vähävaraisten perheiden lapsia opinnoissa ja harrastuksissa sekä tarjoaa tukiperheitä ja keskustelutukea vaikeassa elämäntilanteessa oleville lapsille ja nuorille. Lue lisää.

Invalidiliitto Ry kehittää ja edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Tänä vuonna lahjoituksemme on tehty avustajakoirien hyväksi. Avustajakoirat edistävät terveyttä, hyvinvointia ja tuovat turvallisuuden tunnetta. Avustajakoiralla on suuri merkitys käyttäjän kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Lue lisää.

Savon Saukot Ry on savonlinnalainen meripartiolippukunta, joka on perustettu jo vuonna 1921. Toiminta täytti tänä vuonna sata vuotta. Savon Saukot Ry tekee aktiivista työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen. Lue lisää.

ISTOn tonttuväki toivottaa oikein rauhallista joulun odotusta kaikille!

Contact us

Design By Digitaali
ISTO Group Oy
0864416-9
Design By Digitaali