Juhani Rissanen on yksi Isännöintiammattilainen 2023 -finalisteista

Laatu- ja kehityspäällikkömme Juhani Rissanen on yksi Isännöintiammattilainen 2023 -palkinnon finalisteista. Yhteensä kolme finalistia kilpailee palkinnosta. Äänestyksen tulos julkistetaan Isännöintipäivillä 27.9.2023.

Juhani on toiminut nelisenkymmentä vuotta isännöintialalla ja ISTOlla hän toimii tällä hetkellä isännöitsijätehtävän lisäksi myös laatu- ja kehityspäällikkönä. Juhani vetää ISTOn laatu- ja kehitystyöryhmää sekä kuuluu ISTOn johtoryhmään. Juhani työskentelee Savonlinnan toimistollamme.

Juhani kouluttaa tehtävässään istolaisia ympäri suomea ja koulutukset  toteuttaa ISTOn kehittämä erillinen koulutusorganisaatio, Isto Akatemia, jonka rehtorina Juhani toimii.

Juhani kouluttaa henkilökuntaa niin isännöinnin it-järjestelmien käyttöön, tilinpäätösten analysointiin, vastikerahoitusten laskelmien tekoon kuin ajankohtaisten lakimuutosten huomiointiin. Juhani saa kiitosta mm. selkeäsanaisesta ohjeistuksesta, osaavasta toiminnastaan sekä monimutkaisemmankin asian havainnollistamisesta hyvin kuulijalle.

– Perehdyn uusiin asioihin ja valmennan sitten muut. Viime aikoina olen pitänyt koulutuksia esimerkiksi huoneistotietojärjestelmään siirtymisestä, Juhani kertoo.

Hänellä on vastuullaan myös Iston isännöitsijöiden valmentaminen Auktorisoitu isännöitsijä -tentteihin. Tulokset ovat olleet hyviä, ja esimerkiksi viime vuonna noin 10 prosenttia kaikista auktorisoiduista isännöitsijöistä oli Juhanin valmentamia istolaisia.

Juhani valittiin myös keväällä ISA ry:n auktorisointitoimikuntaan.

Lue Juhanin koko esittely Isännöintiliiton sivuilta ja käy antamassa äänesi samalla😊

Esittely ja äänestys

Kuva: Pauliina Haataja.

Ota yhteyttä

Design By Digitaali
Design By Digitaali