Haemme teknistä asiantuntijaa

Tekninen asiantuntija, ISTO Kaakkois-Suomi

Haussa itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekninen asiantuntija. Sinulla on useamman vuoden kokemus asunto- ja/tai kiinteistöosakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta.

Etsimme TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA vakituiseen tehtävään Kaakkois-Suomen kohteisiin.

Vastaat teknisenä asiantuntijana Imatran ja Lappeenrannan alueella olevien kiinteistöjen korjaushankkeista ja niiden valvonnasta. Kuulut ISTO Group Oy:n tekniseen asiantuntijatiimiin, jossa huolehditaan siitä, että asiakaslupaukset täyttyvät ammattitaitoisen tiimin voimin. Toimipisteesi voi sijaita Imatralla tai Lappeenrannassa, etätyön vaihteluksi.

Kykenet toimimaan ennakoivasti ja olet kiinnostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja tuotat luontevasti raportteja sekä muuta kirjallista materiaalia. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä.

Sinulta toivotaan kokemusta asunto- ja/tai kiinteistöosakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta. Sopiva pohjakoulutuksesi on talonrakentamisen alalta.

Sinulle on tarjolla monipuolinen ja itsenäinen tehtävänkuva kiinteistöjohtamisen ammattilaisten keskuudessa, kilpailukykyinen palkkaus ja kattavat henkilöstöedut.

Isännöintitoimisto ISTO tuottaa Etelä-, Keski- ja Itä-Suomessa asiakkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöjohtamisen palveluita kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Perustamme toimintamme avoimeen vuorovaikutukseen niin asiakasyhtiöiden, yhteistyökumppaneiden kuin oman henkilöstön kesken. Laadukas ja säännöllinen täydennyskoulutus ja sitä kautta ammattitaitoinen henkilökunta ovat toimintamme perusta. ISTO GROUP Oy perustettiin vuonna 2003 ja nykyisin palveluksessamme on yli 60 isännöintialan ammattilaista.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta

Hae paikkaa

Rekrytointia puolestamme hoitaa Jopia ja lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Ota yhteyttä

Design By Digitaali
ISTO Group Oy
2157160-3
ISTO Espoo Oy
3107682-5
ISTO Kaakkois-Suomi Oy
0826511-8
ISTO Etelä-Suomi Oy
2830044-3
ISTO Itä-Suomi Oy
0864416-9
ISTO Pohjois-Savo Oy
3097433-2
Design By Digitaali